Western Union ul komisionet për trasfertat e parave nga Gjermania në Shqipëri dhe Kosovë.Tani,ju mund të dërgoni para në Shqipëri dhe Kosovë me komisione që fillojnë nga vetëm 7 euro. Përfitoni shërbimin tonë cilësor duke paguar më pak! Zbuloni tarifat tona të reja në wu.com!