Programi Gold Card

GoldCard_new-_para-300x188

Karta Gold! iu ofron klientëve që dërgojnë dhe marrin para me Western Union, mundësinë për shpërblime të mëdha dhe dhurata të shumta, duke shtuar vlerë në çdo transaksion dhe kursyer kohë.

Klientët që regjistrohen në programin e Kartës Gold! i japin Western Union informacion të zgjeruar personal, duke lejuar marrjen e më shumë informacioneve për shërbimet dhe ofertat, përfshirë përfitimet e dizenjuara veçanërisht për ta. Anëtarësia në Kartën Gold! hap rrugën për dhurata dhe çmime Gold. Sa më shumë që klientët tanë përdorin Kartën Gold!, ndërsa dërgojnë dhe marrin para, aq më shumë do të shpërblehen!

Programi nisi në vitin 2009 në Tiranë dhe Durrës, duke u shtrirë anembanë vendit brenda pak muajsh. Karta Gold vazhdon të jetë e disponueshme për të gjithë klientët e Western Union në Shqipëri.

Përpjekjet e Western Union, sëbashku me Unionin Fianciar Tiranë për të vazhduar zhvillimin e programit përcjellin përkushtimin tonë për të shpërblyer besimin e klientëve tanë, në çdo transaksion.