[rev_slider vip2016]

Western Union në bashkëpunim me UFT organizuan Ceremoninë Finale të Programit VIP 2016. Tridhjetë agjenci nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia morën pjesë në programin rajonal gjatë vitit 2016. Agjencitë me performancën më të mirë dhe rritjen më të madhe gjatë këtij viti morën çmimet speciale dhe u ftuan të festonin arritjet e tyre në Ceremoninë Finale dhe Darkën Gala organizuar për këtë rast. Aktiviteti u organizua në hotel “The Plaza Tirana” në Tiranë, Shqipëri, më 19 nëntor. Në të morën pjesë përfaqësues nga WU global, Union Financiar Tiranë, Unioni Financiar Prishtinë, Unioni Financiar Shkup, agjentë dhe punonjës nga agjencitë fituese.