Luiza Gega thyen rekordin në Maratonën e Tiranës që u zhvillua me 15 tetor 2017, me pjesëmarrjen e atletëve dhe vrapuesve të tjerë nga vendi dhe bota.

Me mbështetjen tonë për kampionen, ne jemi krenarë për rezultatet e saj dhe sukseset e njëpasnjëshme. Sëbashku vazhdojmë rrugën drejt rekordeve të reja!